Please select your preferred language:

Escadra е вносител на автомобилни багажници и вериги за сняг Thule, тегличи Bosal и хладилни чанти Waeco
 
Tърсене:
 
 
  • Коли под наем от Car Rental Bulgaria

Тактическа и стрелкова подготовка
Оборудване за Кемпери
Новини

Новостите за всичко свързано с Escadra. Най-нови продукти и актуална информация за вериги за сняг, багажник за кола, тегличи или хладилни чанти

Новини
Каяк тест 2012

Каяк тест 2012

Петък, 11.05.2012


Каним всички приятели и любители на каяка на 20 май 2012 (неделя) на Каяк Тест Фест на езерото Панчарево. Събитието ще се проведе за първи път в България. Ще бъдат показани различни модели и типове каяци, като всеки може да дойде и да ги тества безплатно в рамките на събитието. Ще има каяци за спокойна вода, за бърза вода, риболовни и плажни модели. 
Опитните ни инструктури ще обяснят на всеки заинтересован повече за каяка като спорт и начин за развлечение през свободното време. Ще научите разликите между кану, каяк и рафтинг и ще покажем основни техники на гребане, ескимоско преобръщане, както и елементи от фристайл каякинга. Сега е момента да усетите свободата да се носите по повърхноста без да друсате в дупки и наистина да почувствате мир със себе си и природата около вас. Събитието ще се проведе на плажа под ресторант Лодките (бивш Тръстиките) до гребната база. Ще започнем в 10.00 часа и ще приключим около 18.00. Ще бъде организирано записване на място, така че възможно най-много хора да могат да тестват и сравнят различните лодки. Ще полеем горещия ден с наливна безплатна бира, а за тези, които искат просто да разгледат и да помързелуват, на поляните пред заведението ще има чадъри и прохладни сенки. Ако вие сте запален каякар, може да донесете своята лодка и на място да сравните параметри и поведение във водата, както и да получите много полезни съвети за подходяща екипировка или пътешествия с каяк. Каяк Тест Фест се организира от клуб за каяк пътешествия Тудурини Брос и фирма Ескадра – вносител на каяци Wilderness System, Wave Sport, Dagger и Prijon.

Назад