Please select your preferred language:

Escadra е вносител на автомобилни багажници и вериги за сняг Thule, тегличи Bosal и хладилни чанти Waeco
 
Tърсене:
 
 
  • Коли под наем от Car Rental Bulgaria

Тактическа и стрелкова подготовка
Оборудване за Кемпери
Новини

Новостите за всичко свързано с Escadra. Най-нови продукти и актуална информация за вериги за сняг, багажник за кола, тегличи или хладилни чанти

Новини
Новите вериги за сняг на Thule Easy-Fit

Новите вериги за сняг на Thule Easy-Fit

Сряда, 12.10.2011


Новите вериги за сняг на Thule Easy-Fit са удостоени с престижната награда за иновационни технологии на тазгодишното изложение EquipAuto панаир в Париж, Франция. Монтирането на веригите става лесно както никога досега с Thule Easy-Fit. Поредната награда е доказателство, че групата отново е в челните редици, когато става дума за иновации и развитие на продуктите. Името казва всичко: "Easy-Fit" качва стандарта при веригите за сняг за традиционните пътнически автомобили на следващото ниво, с основната идея за улесняване на крайния потребител. Чрез централният алуминиев бар новата верига е истинска иновация както от техническа, така и от дизайнерска гледна точка. Алуминиевият бар е уникално решение с интегрирана педал, свързани с еластомерено устройство, и освобождаващи. Това прави монтажа изключително бърз и лесен!

Само 3 операции и сте готови за шофиране:
  • Разширете веригата!
  • Поставете я на колелото!
  • Натиснете рамото и закопчайте!
Не е необходима физическа сила, а обтегача се натяга с крак. Няма нужда да работи зад и над колелото, където е трудно да се види това, което правиш.
Дизайн и иновации: Дизайнът е една от отличителните черти за шведската марка. Използването на висококачествени материали, като алуминий за централния бар, предлага неповторим визуален синтез между алуминиевите джанти и веригата за сняг и дори подобрява визията на колелото.

Назад