Please select your preferred language:

Escadra е вносител на автомобилни багажници и вериги за сняг Thule, тегличи Bosal и хладилни чанти Waeco
 
Tърсене:
 
 
Спортни стоки
Каяци
Екскурзии
  • Коли под наем от Car Rental Bulgaria

Тактическа и стрелкова подготовка
Оборудване за Кемпери
Пет дни с каяк около Левкада, 02-06.07.2014
Пет дни с каяк около Левкада, 02-06.07.2014
340 лв. с ДДС
Количество:
*цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

Описание  

Марка: Пет дни с каяк около

Описание: Йонийските острови на Гърция са особено привлекателна дестинация за туризъм. Лефкада е една от звездите на подобна авантюра. Незабравими плажове места за забавления и релакс. Нашето каяк приключение е предвидено за хора без опит в гребането 


ПРОГРАМА
Първи ден - ранно потегляне от София. До Лефкада се стига значително лесно почти през цялото време се кара по магистрали. Пристигаме след обяд на нашия къмпинг. Нощувките са на палатка, но който иска можем да организираме и хотелско настаняване. След като разположим лагера и кафе почивка ще направим едно гребане около 1ч в което да ви запознаем със спецификата на каяка . 
Втори ден - Целия ден сме го предвидили да щурмуваме близките острови и диви плажове гребането за деня е около 4 ч с почивки за плаж между тях. Вечерта ще си направим" гръцка вечер" в някоя от таверните 
Трети ден -през този ден сме решили да ви заведем до водните пещери,и да влезем с каяците вътре. На връщане от пещерите ще посетим пак няколко диви плажа до които се стига само по вода. Вечерта програмата е свободна ! 
Четвърти ден - ден за плажове.В последния ден сме предвидили посещение на едни от най -красивите плажове на острова.
Пети ден - обратно към България 
В цената влиза каяк екипировка, застраховка, каяк инструктор, нощувки на къмпинг, транспорт София - Лефкада - София