Please select your preferred language:

Escadra е вносител на автомобилни багажници и вериги за сняг Thule, тегличи Bosal и хладилни чанти Waeco
 
Tърсене:
 
 
  • Коли под наем от Car Rental Bulgaria

Тактическа и стрелкова подготовка
Оборудване за Кемпери
Новини

Новостите за всичко свързано с Escadra. Най-нови продукти и актуална информация за вериги за сняг, багажник за кола, тегличи или хладилни чанти

Новини
Нови награди за Thule от Auto Zeitung

Нови награди за Thule от Auto Zeitung

Вторник, 22.01.2013


Thule Motion 800 и Thule Excellence XT взеха първите две места на тестовете на престижното издание Auto Zeitung
Кутиите на Thule по категоричен начин превъзхождат конкуренцията. Това до голяма степен се дължи на изключително лесният монтаж, ползваемост и ефективност.
Thule е лидер на пазара за кутии повече от 4 десетилетия и като такъв спазва отлично критериите за оценяване на теста на Auto Zeitung, а именно: цена, качество, ефективност, безопастност и дизайн. Точно това са и параметрите при избор на кутия за всеки потенциален потребител.
Шведският производител не прави компромис с нито един от тези показатели и доказва всеки ден защо е еталон в производството на багажници.
Двете кутии са с интелигентна система за захващане към гредите "Power-Click" и двустранно отваряне.
Thule Excellence има допълнителни интелигентни решения като иновативната "anti-slip" основа и мрежа "cargo net" които значително увеличават безопастното транспортиране на багажа ви.
Победителят в тестовете Thule Motion 800 гордо стои над всички останали с невероятен дизайн и инжинерна мисъл. Не напразно за няколко месеца след стъпването си на пазара се превърна в най-търсеният багажник в Европа.

Назад