Please select your preferred language:

Escadra е вносител на автомобилни багажници и вериги за сняг Thule, тегличи Bosal и хладилни чанти Waeco
 
Tърсене:
 
 
Къмпинг
Сигурност и Комфорт
Ключалки и защита
  • Коли под наем от Car Rental Bulgaria

Тактическа и стрелкова подготовка
Оборудване за Кемпери
Fiamma Security Fiamma Security Fiamma Security
Fiamma Security
Стара цена: 108.00 лв.
Промоционална цена: 103.00 лв.*
Количество:
*цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

Описание  

Марка: Fiamma

Описание: Предложенията на Fiamma за увеличаване на сигурността на Вашата каравана или кемпер. Изключително здрави и модерни решения.

Duo-Safe Pro

Здравият лост за сигурност позволява блокиране от вътрешната страна на предните врати. Бърза и лесна употреба. Универсален модел, адаптиращ се към повечето автомобилни кабини благодарение на разтегаемата дръжка и Quick Lock адапторите. 
Тестван на Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Iveco Dailys и Renault Master преди 06/2006, както и Mercedes Sprinter, Fiat Ducato, Renault Master и Ford Transit след 06/2006.
Цена: 108.00 лв.

Luggage Bar

Солиден разтегаем лост, идеален за прикрепяне на багажа Ви в багажното отделение. Терминалите са покрити с гума, за да не оставят следи по стените на превозното средство. Дължина - 20 - 170см. 
Размери при затворено положение: 93 х 8 х 6 см 
Цена: 

Security 31 - Security 46

Елегантна дръжка за сигурност, направена от здрав, боядисан алуминий с 30 мм диаметър и ширина 2 мм. Докато пътувате заема малко място заради способността да бъде долепяно до стената. Служи и за удобна дръжка, улесняваща влизането и излизането от превозното средство. Предлага се в два цвята: бял и сив. 
Security 31 white
Цена: 169.00 лв.Security 46 white
Цена: 193.00 лв.


Security 46 PRO

Специална версия на Security за врати на каравани или кемпери, или за места, където се изисква здрава структура. Направен от лек, но много здрав алуминий. Доставя се с Kit Security Lock, който позволява още по-голяма сигурност и здравина. 
Цена: 251.00 лв.

Допълнения по избор:

Kit Security Lock

Заключващ комплект за Security 31 и Security 36 за инсталация на вратата на караваната. В комплекта са включени ключове и вътрешни скоби. 
Цвят: бял. 
Цена: 82.00 лв.

Kit Security Frame

Кит за за инсталация на вратата на караваната или кемпера в случай на проблеми с долната инсталационна скоба. Moже да се използва за Security 31, Security 46 и 46 Pro White. 
Цена: 


Хората, които разглеждат този продукт се интересуват още от:
Fiamma Safe Door Frame

Fiamma Safe Door Frame

103.00 лв. с ДДС
98.00 лв. с ДДС
Fiamma Safe Door

Fiamma Safe Door

изчерпана наличност лв. с ДДС
Fiamma Spoiler S

Fiamma Spoiler S

50.00 лв. с ДДС
48.00 лв. с ДДС