Please select your preferred language:

Escadra е вносител на автомобилни багажници и вериги за сняг Thule, тегличи Bosal и хладилни чанти Waeco
 
Tърсене:
 
 
  • Коли под наем от Car Rental Bulgaria

Тактическа и стрелкова подготовка
Оборудване за Кемпери
Новини

Новостите за всичко свързано с Escadra. Най-нови продукти и актуална информация за вериги за сняг, багажник за кола, тегличи или хладилни чанти

Новини
Thule получи Green Dot Award за развитие на устойчив продукт

Thule получи Green Dot Award за развитие на устойчив продукт

Петък, 30.03.2012


След като наскоро THULE завоюва за втора поредна година Red Dot Award, сега компанията може да се похвали и с Green Dot Award. Най-новият модел алуминиева греда Thule WingBar получи Honorable Mention от наградите на Green Dot Awards. Наградата се дава на компании, които с продуктите си се отнасят с отговорност към околната среда. Със стройната си форма и безшумен дизайн Thule WingBar поставя нов стандарт за спокойствие, сигурност и устойчивост в разрастващия се пазар на багажници.

Гредите Thule WingBar са разработени от дизайнерския екип на Thule и тествани в специално построената лаборатория на Thule за тестване на багажници, която носи името Thule Aerolab. В Thule Aerolab багажниците се тестват прецизно, за да добият по-ефективна и лека форма отговаряща на стандартите за качество. Алуминиевата греда Thule WingBar е проектирана да допуска 55% по-малко шум от предните модели.

"През последните години ние увеличихме усилията си към произвеждането и разпространяването на продукти с намалено въздействие върху околната среда от гледна точка на жизнения цикъл на продукта. Получаването на Honourable Mention на Green Dot Awards е фантастично това доказва, че усилията които правим са признати. Това ни подтиква да продължим да създаваме иновативни продукти, които са безопасни, сигурни, стилни и устойчиви." казва Greger Juhlin, вицепрезидент Развитие на продуктие в THULE.

Green Dot Awards

Организацията Green Dot Awards се стреми да възнаграждава и популяризира напред мислещи фирми, които създават екологично устойчиви продукти и услуги. Бизнес с Green Dot Award е бизнес, който може да се ползва с доверието на потребителите по отношение на грижите за околната среда. Признание от Green Dot Awards, позволява на бизнеса да популяризира своите продукти и услуги като елементи, които са произведени и доставени по еколосъобразен начин.

Назад