Please select your preferred language:

Escadra е вносител на автомобилни багажници и вериги за сняг Thule, тегличи Bosal и хладилни чанти Waeco

Tърсене:

• Коли под наем от Car Rental Bulgaria

Тактическа и стрелкова подготовка
Оборудване за Кемпери
Новини

Новостите за всичко свързано с Escadra. Най-нови продукти и актуална информация за вериги за сняг, багажник за кола, тегличи или хладилни чанти

Новини
THULE победител в конкурса Newsroom of the Year 2011

Понеделник, 12.12.2011

Поредното признание за професионализма на THULE беше спечелването на първото място в конкурса Newsroom of the Year 2011 в категорията Motor & Transport. За момента компанията поддържа Newsroom сайтове за шведския, британския, германския и северноамериканския пазари. Конкурса се организира и провежда всяка година от MyNewsdesk с цел да се отличат и поощрят компаниите, които са оптимизирали в най-голяма степен своите NewsRoom сайтове, създавайки най-добра и цялостна картина на своите прес-съобщения, новини и реклами. MyNewsdesk е платформа за публикуване на новини и съобщения,която се използва от над 25000 компании по света. Thule Group е световен лидер в производството на транспортно и спортно оборудване в пет основни сфери: Carry Solutions (чанти за лаптопи и камери, раници, сакове и др.), Vehicle Solutions (напречни греди, автобоксове, багажници за ски, велосипеди и лодки, вериги за сняг и др.), Child Transport Solutions (мултифункционални решения за транспорт на деца), Work Solutions (багажници за стълби и професионално оборудване, кутии за инструменти и др.) и Towing Solutions (тегличи, ремаркета и др.). За THULE работят около 3100 специалиста в над 50 завода по света. За 2010 г. оборота от продажби на компанията надхвърля 5.7 милиарда шведски крони.