Please select your preferred language:

Escadra е вносител на автомобилни багажници и вериги за сняг Thule, тегличи Bosal и хладилни чанти Waeco
 
Tърсене:
 
 
  • Коли под наем от Car Rental Bulgaria

Тактическа и стрелкова подготовка
Оборудване за Кемпери
Новини

Новостите за всичко свързано с Escadra. Най-нови продукти и актуална информация за вериги за сняг, багажник за кола, тегличи или хладилни чанти

Новини
Златно отличие от ISPO за Thule Ski Click Carrier

Златно отличие от ISPO за Thule Ski Click Carrier

Вторник, 28.01.2014


Последният и иновативен държач за ски тип „крос кънтри“,  Ski Click Carrier от Thule, предоставя три основни начина за употреба- бързо и лесно транспортиране на ските върху напречните греди на тавана, посредством здраво захващане на ските с клик система, пристягане на ските чрез каишки,  както и възможност за съхранение на стена. Системата, е разработена, за да ви предостави лесен и интелигентен начин за транспортиране и съхраняване на вашите ски за бягане. Тази нова система е наградена със златно отличие от водещото Световно търговско изложение ISPO, за спортни стоки и изделия в Мюнхен, Германия. Добавяйки и останалите награди от ISPO от миналата година, от Eurobike, Interbike, Bike Expo, както и от Outdoor Retailer, можем спокойно да кажем, че Thule притежава способността за постоянни иновации и предлагане на продукти с изключително високо качество и производителност на развиващия се и конкурентноспособен Outdoor пазар.

Наградата на журито на ISPO, е с изключителна висока стойност за всеки един продукт, поради високата компетентност на журито и жестоката конкуренция в областта на Outdoor оборудването.  Всяка година журито преглежда и оценява няколко стотин фирми и продукта за спортно оборудване, за да може да отличи най-добрия продукт в областта.

Назад