Please select your preferred language:

Escadra е вносител на автомобилни багажници и вериги за сняг Thule, тегличи Bosal и хладилни чанти Waeco
 
Tърсене:
 
 
  • Коли под наем от Car Rental Bulgaria

Тактическа и стрелкова подготовка
Оборудване за Кемпери
Новини

Новостите за всичко свързано с Escadra. Най-нови продукти и актуална информация за вериги за сняг, багажник за кола, тегличи или хладилни чанти

Новини
Веригите за камиони

Веригите за камиони

Неделя, 26.10.2014


В магазините на Ескадра ще намерите най-добрите вериги за сняг Konig за камиони и автобуси. Няколко десетилетия наред италианската марка е лидер на Европейският пазар и отстоява позициите с изключително качество и здравина. Може би ще бъде изненада за голяма част от водачите, но тестовете на веригите за сняг на Konig не се правят на сняг, а на асвалт. Здравината и надеждността през зимните дни са най-важни за безопасното движение на товарните автомобили.
Много важен момент остава правилният монтаж на веригата и последващата експлоатация. При неправилен монтаж и хлабави вериги оикновено веригата се къса и след това се обвинява производителя. При производството на веригата всяка част от работната повърхност на минава през тест на опън до 8 тона, така че няма начин веригата ако е поставена правилно да се скъса. 
Не тръгвайте неподготвени на път и винаги носете качествени вериги за сняг, ако искате да осигурите сигурност за вас и другите около вас. 

Назад