ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Къмпинг Outlet

Tatonka Pacy 35 EXP

199.90 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Tatonka

ОПИСАНИЕ:

За Tatonka Pacy, може да се каже, че е топ моделът при алпийските раници. Дизайнът и изключителният външен вид отговарят напълно на комфорта и функционалността, съчетани с безкомпромисни материали. Padded Back системата за регулиране на натоварването, съответства напълно на леките и интензивни натоварвания в алпийски условия, отговаряща с необходимата стабилност и ергономична форма посредством алуминиев прът в задната част и каишки за талията. Чрез материалите Cordura 700 DEN и Cordura 1000 DEN, се осигурява висока степен на натоварване и капацитет на работа пропорционално на ниското тегло на раницата. Допълнителни удобства са Фиксиращо въже, място за пикел и шило за лед, преден капак с дълъг цип за лесно слагане на багаж, каишки с механизъм от двете страни за багаж, дебели и здрави ципове, горен капак с цип, ключодържател, просторни странични джобове, преден джоб с цип, както и отделение за аптечка за първа помощ.

 

 

Особености:

 

Размери: 70 х 33 х 28 см

Капацитет: 35 л

Тегло: 1.55 кг

Система: Padded Back- System

Материал 1: Cordura 700 DEN

Материал 2: Cordura 1000 DEN

Материал на основата: Cordura 700 DEN

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ