ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

МОИТЕ ПОКУПКИ

0 продукта

За задна врата

Thule ClipOnHigh 9105/9106

620.00 лв. с ДДС

577.00 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Thule

ОПИСАНИЕ:

Багажник Thule Clip On High 9105/9106 за велосипеди монтаж на задна врата. Багажника се монтира високо и по този начин не пречи на задните светлини на автомобила. Уникална snap-on система на захващане и патентован заключващ механизъм. При този багажник се предлага и допълнителна "трета стоп светлина" 9902. Има подготовка и за монтиране на допълнителна Thule Lightboard 976 с основните светлини на автомобила, която е препоръчителна при някои автомобили, тъй като велосипедите закриват светлините на автомобила.
При някои автомобили се налага поставяне на допълнителен адаптор чиито цени са както следва:

  • 9110=56.00 лв. 
  • 9111=78.00 лв.
  • 9116=73.00 лв.

Внимание: Необходим ли е адаптор за вашия автомобил проверете в подробният каталог и ценова листа! Посочената цена на сайта се отнася за монтаж без допълнителен адаптор!

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ