ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

МОИТЕ ПОКУПКИ

0 продукта

Новини

Новите вериги за сняг на Thule Easy-Fit

12.10.2011

Новите вериги за сняг на Thule Easy-Fit са удостоени с престижната награда за иновационни технологии на тазгодишното изложение EquipAuto панаир в Париж, Франция. Монтирането на веригите става лесно както никога досега с Thule Easy-Fit. Поредната награда е доказателство, че групата отново е в челните редици, когато става дума за иновации и развитие на продуктите. Името казва всичко: "Easy-Fit" качва стандарта при веригите за сняг за традиционните пътнически автомобили на следващото ниво, с основната идея за улесняване на крайния потребител. Чрез централният алуминиев бар новата верига е истинска иновация както от техническа, така и от дизайнерска гледна точка. Алуминиевият бар е уникално решение с интегрирана педал, свързани с еластомерено устройство, и освобождаващи. Това прави монтажа изключително бърз и лесен!

Само 3 операции и сте готови за шофиране:

  • Разширете веригата!
  • Поставете я на колелото!
  • Натиснете рамото и закопчайте!
Не е необходима физическа сила, а обтегача се натяга с крак. Няма нужда да работи зад и над колелото, където е трудно да се види това, което правиш.
Дизайн и иновации: Дизайнът е една от отличителните черти за шведската марка. Използването на висококачествени материали, като алуминий за централния бар, предлага неповторим визуален синтез между алуминиевите джанти и веригата за сняг и дори подобрява визията на колелото.

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ