ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Новини

Каяк Фест Варна 2012

22.05.2012

Каним всички приятели и любители на каяка от 23 до 27 Май, 2012 г. на Каяк Фест Варна 2012 на Морска гара Варна. Събитието ще се проведе за втори път в морската ни столица по време на Празника на Морето организиран от община Варна

Ще бъдат показани различни модели и типове морски и туристически каяци, като всеки може да дойде и да ги тества безплатно в рамките на събитието. Ще можете да видите лодки подходящи както за спорт и фитнес, така и за свободно време и незабравими забавления по морските вълни! Събитието ви дава възможност да разберете каква е разликата между различните класове каяк и да изберете правилната лодка за вас и вашето семейство. Опитните ни инструктори ще обяснят на всеки заинтересован повече за каяка като спорт и начин за развлечение през свободното време. 
Събитието ще се проведе на пристана на Морска гара Варна. Ще започнем в 10.00 часа и ще приключим около 18.00. Ако вие вече сте запален каякар и собственик на лодка можете да я донесете и да покажете какво може и да сравните параметри и поведение във водата, както и да получите много полезни съвети за подходяща екипировка или пътешествия с каяк. Каяк Фест Варна 2012 се организира от фирма Ескадра – вносител на каяци Wilderness System, RTM, Mainstream, Wave Sport, Dagger и Prijon.
 
 

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ