ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Новини

Есенен Каяк Тест на Панчерево

14.09.2012

Kayak.BG и Escadra канят всички приятели и любители на каяка на 22-23 септември, от 10 до 17ч. на есенния Каяк Тест Фест на езерото Панчарево, на плажа под ресторант Лодките до гребната база.

По време на двата почивни дни ще бъдат показани различни каяци за спокойна и бърза вода, риболовни и плажни модели, като всеки ще може да ги тества безплатно в рамките на събитието. От опитните ни инструктури ще научите повече за каяка като спорт и начин за развлечение през свободното време. Ще направим атрактивни демонстрации, а за всички, запалени по адреналина ще има уроци по управление на каяк в бърза вода, включващи техники на гребане, наклони, самоспасяване и ескимоско преобръщане.

Ако притежавате своя лодка може да я донесете и на място да сравнявате нейните параметри и поведение с други, както и да получите много полезни съвети за подходяща екипировка и пътешествия с каяк.

За тези, които искат просто да разгледат и да помързелуват, на поляните пред заведението ще има чадъри и прохладни сенки, а за всички ще осигурим и студена бира.

Програма на двата дни

10.00 – 10.15 Откриване

10.15 - 10.45 Кратка лекция на тема видове каяк. Демонстрации на ескимоско преобръщане, качване в каяка, freestyle демонстрации.

11.00 – 18.00 Тест на каяци (с записване на място) и уроци по управление на каяк в бърза вода (с предварително записване) 

За контакти и предварително записване за урок:

Дамян Кирилов-Демо

0889219061
0884740020

demo@kayak.bg

Каяк Тест Фест се организира от клуб за каяк пътешествия Тудурини Брос и фирма Ескадра – вносител на каяци Wilderness System, Wave Sport, Dagger и Prijon.
 
 

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ