ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Новини

Новият Opel Mokka и Thule

29.01.2013

Щведският производител Thule вече е готов да "облече" и най-новият субкомпактен SUV Mokka на Opel.

 
Дизайнерите от Рюселсхайм са интегрирали гредите в покрива на симпатичният всъдеход, което го прави съвместим с Thule 753  и греди с дължина от 120 см. Комплекта е съвместим със стотици автомобили, а за Opel Mokka ви е необходим допълнително само кит 4032. Цените на комплекта варират от 265 до 565 лв. в зависимост от гредата, която ще изберете. 
Кой е багажникът за Mokka можете да видите тук!
 
 
Тегличите са два модела: фиксиран и стационарен, като при монтажа и на двата е необходимо поставянето на електронен модул, който предотвратява натрупването на грешки на бордният компютър на автомобилът при закачане на различен инвентар. 

Разполагайки с това оборудване вече лесно можете за транспортирате вашите ски, велосипеди или кутия за багаж по време на ваканцията или просто кратък, но активен отдих.
 
 
 

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ