ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Новини

Нови кутии от Thule за сезона

17.02.2013

Thule подготвя нова лимитирана серия от кутии във всички класове за предстоящият сезон пролет-лято. В най-високият клас шведският производител е подготвил нов вариант на Excellene XT Titan/Black glossy, който ще се предлага в основен титаниев цвят и допълнителен черен. Кутията е със същите параметри и оборудване както представеният на скоро Excellence XT White.





В средният клас очаквайте скоро невероятната красавица Motion 800 Titan ATE. Специалната лимитирана серия е вдъхновена от Thule Adventure Team, чийто отбор е лидер в световната купа на предизвикателството. 


В по-ниският клас Pacific шведите вдигнаха летвата високо. Двете кутии Pacific 100 Black glossy и Pacific 780 Black glossy. вече са оборудвани с луксозни капаци и двустранно отваряне и по нищо не отстъпват на братята си от високият  клас.

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ