ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Новини

Веригите за камиони

26.10.2014

В магазините на Ескадра ще намерите най-добрите вериги за сняг Konig за камиони и автобуси. Няколко десетилетия наред италианската марка е лидер на Европейският пазар и отстоява позициите с изключително качество и здравина. Може би ще бъде изненада за голяма част от водачите, но тестовете на веригите за сняг на Konig не се правят на сняг, а на асвалт. Здравината и надеждността през зимните дни са най-важни за безопасното движение на товарните автомобили.

Много важен момент остава правилният монтаж на веригата и последващата експлоатация. При неправилен монтаж и хлабави вериги оикновено веригата се къса и след това се обвинява производителя. При производството на веригата всяка част от работната повърхност на минава през тест на опън до 8 тона, така че няма начин веригата ако е поставена правилно да се скъса. 
Не тръгвайте неподготвени на път и винаги носете качествени вериги за сняг, ако искате да осигурите сигурност за вас и другите около вас. 

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ