ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Къмпинг Outlet

Tatonka Alaska 3XL

729.90 лв. с ДДС

510.00 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Tatonka

ОПИСАНИЕ:

Палатката Alaska 3XL от серията на Tatonka, е с конструкция тип тунел, което я прави изключително компактна и в същото време просторна за спане и багаж. Друго предимство на този дизайн, е лесното влизане и излизане от палатката, без да притеснявате хората които спят в нея. XL варианта, е с 20 см по дълго спално помещение, което е идеално за по-високите и едри хора. Тези от вас, които са свикнали с повече багаж при пътуванията си, ще имат възможност, за по-добро оползотворяване на вътрешното пространство. Моделът предоставя и някои допълнителни екстри, като втори вход от задната страна, което осигурява и по-добра вентилация, напълно затварящи се вентилационни отвори и от двата входа на палатката, мрежа против комари на прозорчетата и не на последно място, отлична изработка, с гаранция за качество от Tatonka.

 

Особености:

 

Размери: 470 х 185 х 120 см

Размери сгъната: 55 х 39 х 13 см

Капацитет: 3 души

Тегло: 4.55/4.95 кг

Цвят: маслено-зелен/brazil

Материал на пода: 210Т найлон тафта 10 000мм

Материал отвън: 185Т дишащ полиестер, с водоустойчив 8000мм PU материал

Материал отвътре: 190Т Ripstop найлон W/R

Материал на пръчките: 7001/Т6 Алуминий- 9.5 мм

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ