ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Къмпинг Outlet

Tatonka Akela 45

184.90 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Tatonka

ОПИСАНИЕ:

Новата раница на Tatonka от серията Akela, е преназначена за любителите на късите и средно дълги преходи в планината. Тя е оборудвана с новата система Y1, която успешно прехвърля натоварването от гърба и кръста към бедрата, което я прави изключително комфортна за носене, в допълнение има сигнална свирка, държачи за туристически щеки или пикели, прикачени с цип странични джобове,както и отделен капак в горната част с цип. Раницата разполага с две отделения- горно и долно с голямо вътрешно пространство за багаж, външни джобове които могат да съберат всички необходими аксесоари при лагеруване извън палатката.

 
 

Особености:

 

Размери: 71 х 31 х 26 см

Капацитет: 45 л

Тегло: 1,50 кг

Система: Y1-System

Материал 1: 450 HD Polyoxford

Материал 2: Textreme 6.6

Материал 3: T-Square Rip

Материал на основата: Textreme 6.6

Други: Младежи и тийнейджъри

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ