ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Къмпинг Outlet

Tatonka Kimberley 60 Black

329.90 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Tatonka

ОПИСАНИЕ:

С достатъчно място дори и за най- продължителните еднодневни преходи Tatonka Kimberley 60, съчетава комфорта с невероятната функционалност на съхранение по време на преход. Използваща интелигентната V2 система за разпределяне на тежестта от презрамките към долната част, вдлъбнатата подложка, правеща оптимален контакт с гърба, тя осигурява възможно най- свободно движение на тялото. Раницата предлага и ефективна система за вентилация, която отвежда горещия въздух от гърба, като го запазва сух и хладен. Тя е снабдена с отделение с ключодържател, разглобяем джоб, странични джобове, регулируеми ремъци, които ви позволяват да прилепите максимално близо до гърба раницата когато е с тежък товар, което я прави подходяща и за по- къси разстояния. Супер здравия материал Cordura, прави употребата на Kimberley 60, дори и в най- екстремни условия дълготрайна и сигурна.

 

 

Особености:

 

Размери: 80 х 36.5 х 25 см

 

Капацитет: 60 л

Тегло: 2.85 кг

Система: V2 Carrying system

Материал 1: 450 HD Polyoxford

Материал 2: Cordura

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ