ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Къмпинг Outlet

Tatonka Yukon Junior/ Bamboo/warm grey

159.90 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Tatonka

ОПИСАНИЕ:

Tatonka Yukon Junior, е предназначена за младите любители на алпийските преходи или разходки. Раницата е снабдена с Padded Back Vario, балансова система са коректното разпределение на тежестта чрез S- образни презрамки и с мрежа на гърба за по- добра вентилация. С капацитет от 32 литра, тази раница разполага с интелигентно разделено пространство, което предлага достатъчно място за съхранение на всичко необходимо за път. Обемисти предмети, като туристическа щека, шило за лед или пикел, могат да бъдат закрепени безпроблемно на отреденото им място. В раницата ще намерите още допълнително пространство във външните джобове, както и страничните ремъци за багаж. Тя предлага допълнителна сигурност за багажа посредством каишките за пристягане в предната част, разполага и с каишки за фиксиране под гръдния кош и на талията. Допълнителни удобства са отделението за аптечка и дръжките позволяващи раницата да се носи като чанта.

 

 

Особености:

 

Размери: 62 х 27 х 18 см

Капацитет: 32 л

Тегло: 1.40 кг

Система: Padded Back Vario- System

Материал 1: Textreme 6.6

Материал 2: Cross Nylon 420 HD

 

 

 

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ