ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Новини

Нови награди за Thule от Auto Zeitung

22.01.2013

Thule Motion 800 и Thule Excellence XT взеха първите две места на тестовете на престижното издание Auto Zeitung

Кутиите на Thule по категоричен начин превъзхождат конкуренцията. Това до голяма степен се дължи на изключително лесният монтаж, ползваемост и ефективност.
Thule е лидер на пазара за кутии повече от 4 десетилетия и като такъв спазва отлично критериите за оценяване на теста на Auto Zeitung, а именно: цена, качество, ефективност, безопастност и дизайн. Точно това са и параметрите при избор на кутия за всеки потенциален потребител.
Шведският производител не прави компромис с нито един от тези показатели и доказва всеки ден защо е еталон в производството на багажници.
Двете кутии са с интелигентна система за захващане към гредите "Power-Click" и двустранно отваряне.
Thule Excellence има допълнителни интелигентни решения като иновативната "anti-slip" основа и мрежа "cargo net" които значително увеличават безопастното транспортиране на багажа ви.
Победителят в тестовете Thule Motion 800 гордо стои над всички останали с невероятен дизайн и инжинерна мисъл. Не напразно за няколко месеца след стъпването си на пазара се превърна в най-търсеният багажник в Европа.

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ