ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Условия за доставка

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срок:

  • до 3 работни дни за страната по избра от вас куриер посочен в онлайн заявката.
  • достатъчен според обстоятелствата за чужбина.
  • За специфични продукти, които не са на склад, като тегличи, багажници и вериги свързани с избор на конкретна марка, модел или точен размер ще получите известие за евнтуалният срок за доставка.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.

При поръчка с "наложен платеж" стоката се заплаща на куриера доставил пратката.

Цените за доставка на избраният от вас продукт публикувани на сайта са валидни само за територията на Р. България по куриер Спийди(SPEEDY). Ако желаете стоката ви да бъде доставена по друг куриер то в този случай доставката е за ваша сметка. Доставки извън границата на страната са възможни само след допълнителна договорка и заплащане на таксата от страна на клиента.

Предаване на стоката

Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента.

При предаване на стоката Клиентът или третото лице подписват придружаващите я документи.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ESCADRA.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ