ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Новини

Принципа на Craft

22.12.2013

От 1977 г. шведската фирма Craft активно участва в проучването и разработването на специализирани материи за повичаване на вентилацията и намаляването на влагата. Плод на дългогодишният труд е именно "Принцина на Craft" за трислойно обличане, който осигурява функционална тренировка и отличен микро климат на тялото по време на състезание. Идеята е за оптимално запазване на температурата и влагата на тялото.
Интензивната тренировка при всички случаи повишава изпотяването. Това е чисто доказателство, че вие наистина работите и гоните високите резултати всеки път.  Ако не носите функционално облекло потта не се оттегля коректно и блокира порите на кожата, което причинява повишаване на температурата. В края на тренировката ще се чувствате като запечатан в тежък мокър и студен картон, което неминуемо ще доведе до лоши резултати. С функционалното облекло на Craft ви гарантираме отлична и постоянна температура на тялото винаги идеална за тренировки. Концепцията на фирмата за "трислойно облекло" осигурява отличното поведение на тялото и високите резултати. Всеки слой е еднакво важен и е неразделна част от веригата.

Слой 1
Основният слой, ефективно транспортира влагата от тялото и я разпределя върху външната част на дрехата, където тя или се изпарява или преминава към следващия слой . За оптимален ефект и комфорт, бельото на Craft трябва винаги да се носи под външните слоеве, независимо от атмосферните условия.

Слой 2
Топлина, еластичност, защита , транспортиране на влага и комфорт са основните характеристики на вторият слой програмата на Крафт. Вторият слой именно осигурява изолацията и топлината, като транспортира на влагата и излишната топлина към следващия слой или в околния въздух.
Craft разполага с широка гама от изолационни спортни облекла в различни стилове и комбинации, предназначени за подобряване на ергономията и работата за спортиста. Когато термометърът пълзи надолу, тези облекла ви позволяват да съхраните телесната топлина без да се намалява свободата на движение на тялото.

Слой 3
Третият слой, повече от всеки друг представя смисъла и спецификата на спортната ергономия.
Най-външния слой е вашият щит осигурява комфорт и производителност без значение от условията. Извън законите на логиката, този слой предпазва при дъжд, вятър и студ в същото време освобождава излишната топлина и влага от долните слоеве. 

Чрез редица проучвания и дългогодишни изследвания при колоездене, ски и бягане Craft създава облекло, което гарантира функционалност, оптимална форма и високи резултати през цялата година.

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ