ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

МОИТЕ ПОКУПКИ

0 продукта

За лафета на караваната

Thule Caravan Superb

604.00 лв. с ДДС

544.00 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Thule

ОПИСАНИЕ:

Thule Caravan Superb Short, е предназначен за монтаж на лафета (А-рамката) на караваната, за късия и за дългия вариант. Багажникът, е подходящ за един E-bike, както и за два нормални с място за поставянето на трети адаптор за транспортирането на допълнителен велосипед. Едно от предимсвата са му, ниския профил, което го прави изключително удобен за поставяне на велосипедите. Платформата се заключва за да гарантира безопасността на велосипедите ви по време на транспортирането им. Напълно сгъваем (със система за застопоряване, което ви гарантира пълна безопастност на вашия автомобил), което ви позволява достъп до багажното помещение, без необходимост от демонтиране на велосипедите от него. Лапи за захващане на велосипедите с ключалки.


Адапторът за трети велосипед, не е включен в комплекта!

Адаптор за трети велосипед:
Цена: 121.00 лв.

Технически характеристики: 
  • Товароносимост: 60 кг.
  • Брой велосипеди: 2-3 бр.

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ