ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

За задна врата

Thule OutWay 993

1045 лв. с ДДС

992 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Thule

ОПИСАНИЕ:

Платформа Thule OutWay 993 Висококачествена багажник за велосипеди зюа монтаж на задната врата. Багажника е с вдигната платформа, която позволява ясен оглед на регистрационния номер и задните светлини. Подходящ за голямо разнообразие от превозни средства, включително такива със заден спойлер. Конструкцията може да бъде адаптирана към седани, комби, SUV и CUV.

Двойната кука с гумено покритие гарантира здраво захващане на задната врата и идеална защита. Велосипедите са лесни за закрепване благодарение на подвижните подпорни рамена за велосипеди със заключващи се бутони за ограничаване на въртящия момент Thule AcuTight, които щракат при достигане на оптимален въртящ момент

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ