ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Багажници за водни спортове

Thule Board Shuttle 811

473.00 лв. с ДДС

421.00 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Thule

ОПИСАНИЕ:

Телескопичен багажник за SUP и Surf дъски от Thule. Ексклузивеният телескопичен дизайн на багажника, дава възможност за поставяне на дъски с ширина до 86 см. Универсалната FitFlip система за закрепване, предоставя възможност за закрепване, освен за всички Thule греди, така и към почти всички такива, предлагани на пазара. Дизайнът на багажника, позволява транспортирането на две дъски при максимална сигурност, а омекотената и издръжлива на всякакви метеорологични условия основа, предоставя максимална защита на дъските от нараняване. В комплектя са включени два броя изключително здрави и сигурни колани за фиксиране на дъските, с гумени накрайници, за предпазване от надраскване автомобилът и превосваните компоненти.


 
 
 

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ