ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Новини

Златно отличие от ISPO за Thule Ski Click Carrier

28.01.2014

Последният и иновативен държач за ски тип „крос кънтри“,  Ski Click Carrier от Thule, предоставя три основни начина за употреба- бързо и лесно транспортиране на ските върху напречните греди на тавана, посредством здраво захващане на ските с клик система, пристягане на ските чрез каишки,  както и възможност за съхранение на стена. Системата, е разработена, за да ви предостави лесен и интелигентен начин за транспортиране и съхраняване на вашите ски за бягане. Тази нова система е наградена със златно отличие от водещото Световно търговско изложение ISPO, за спортни стоки и изделия в Мюнхен, Германия. Добавяйки и останалите награди от ISPO от миналата година, от Eurobike, Interbike, Bike Expo, както и от Outdoor Retailer, можем спокойно да кажем, че Thule притежава способността за постоянни иновации и предлагане на продукти с изключително високо качество и производителност на развиващия се и конкурентноспособен Outdoor пазар.

Наградата на журито на ISPO, е с изключителна висока стойност за всеки един продукт, поради високата компетентност на журито и жестоката конкуренция в областта на Outdoor оборудването.  Всяка година журито преглежда и оценява няколко стотин фирми и продукта за спортно оборудване, за да може да отличи най-добрия продукт в областта.

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ