ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Ски багажници

Thule SnowPack 7322

394 лв. с ДДС

363 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Thule

ОПИСАНИЕ:

Нов с подобрена аеродинамика и функционалност, лесно боравене с ръкавици за ски без да ги свалята, са само някои от нещата, които предоставя новия багажник за ски на Thule, серия SnowPack 7322. Той, е подходящ за два чифта ски оборудване, с ширина на захвата от 25см. Багажникът, е разработен с възможност за захващане на всички видове ски и сноу борд на пазара, включително по-широките и тези с по-големи автомати. SnowPack серията има вградена вертикална ситема с пружини, която автоматично регулира височината на багажника при разтоварване на ски оборудването. Меките гумени подложки, в основата на багажника, също спомагат за редуциране на височината му при разтоварване на комплектите ски или борд. В комплекта са включени ключалки, които заключват ските и багажника за напречните греди, осигурявайки ви висока степен на защита от случайни набези. 

Адаптери за стоманените греди не са включени в комплекта ( Thule SnowPack SquareBar Adapter 8897 ).
 
Продукът, отговаря на стандартите за безопастност на продуктите, след проведени краш тестове и одобрение по TÜV
 
Технически характеристики:
  • Брой ски оборудване: 2 чифта
  • Размер на захвата: 250мм.
  • Материал: Анодизиран алуминий, гума
*Може да закупите комплект ключалки Thule One Key System 596 и да ползвате един ключ за гредите, кутия и други THULE продукти, които имате

 

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ