ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Ваучер за подарък

Ваучер за подарък

50 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Ваучер

ОПИСАНИЕ:

Уважаеми клиенти,


Посредством ваучера за подарък на Escadra получавате възможност да зарадвате своите близки и приятели по случай техен празник, годишнина, рожден ден, сватба или събитие. Изразете нужното внимание без да затрупвате приятелите си с ненужни подаръци. Нека те сами изберат най-необходимият подарък!

Внимание:
Получаването на ваучера е възможно със стандартна доставка по куриер с наложен платеж или по e-mail след извършено коректно плащане онлайн. Ако желаете да поръчате ваучер преминете към стандартна поръчка чрез "Добави в количката" и "Премини към плащане". След получаване на заявката наш сътрудник ще изготви ваучера за вас и ще го изпрати обратно в рамките на деня по куриер или на посоченият от вас в поръчката e-mail. При заявка по e-mail ще получите *pdf файл готов за печат, а при заявка по куриер ще получите ваучера** отпечатан на хартия.

*на изображението можете да видите примерен изглед на Вашия ваучер.

**ваучера е валиден за период от 6 месеца от датата на издаване

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ