ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Новини

Новите параметри на кутиите Thule

17.01.2015

17.01.2015 г. Наскоро шведският гигант Thule представи новостите около промените на класификацията и параметрите на кутиите за багаж за автомобили. 

Съобразено с концепцията за оразмеряване на всички продукти в порядък S(small), M(medium), L(Large), XL(Extra Large), XXL(2 Extra Large) Thule подреди багажниците така, че крайният клиент да се ориентира бързо и лесно в размерите изхождайки от своите нужди.
Изключение правят сериите Sport(Touring 600 и Motion 600) и Alpine(Touring 700) които са предпочитани от по-спортно ориентираните потребители. Това определено са кутии, които могат да се комбинират на гредите на покрива с друго оборудване, като велосипеди, лодки или да събират дълги ски за бягане или free-ride.

Ето и подредбата:

Sport: Touring 600, Motion 600
Alpine: Touring 700
S: Touring 100(Titan Aeroskin, Black glossy)
M: Touring 200(Titan Aeroskin, Black glossy), Motion 200(Silver, Black glossy), Dynamic(Silver, Black glossy)
L: Touring 780(Titan Aeroskin, Black glossy), Dynamic(Silver, Black glossy)
XL: Touring 700(Titan Aeroskin, Black glossy), Motion 800(Silver, Black glossy), Excellence (Black/Titan, Titan Black)
XXL: Motion 900(Silver, Black glossy)


Пълна схема с новите размери и параметри може да изтеглите от тук:

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ