ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

За теглич

Thule VeloSpace XT 939

1735 лв. с ДДС

1589 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Thule

ОПИСАНИЕ:

Новият багажник Velo Space XT 939  за три велосипеда със захващане към теглича, представен от Thule, най-новия продукт от серията за транспортиране на велосипеди. Платформата разполага с алуминиев корпус, заключване към топката на теглича и на велосипедите към платформата, не на последно място място с новата и революционна самостабилизираща се система за по-лесно поставяне и регулиране на багажника върху теглича. Механизмът позволява поставянето на платформата върху топката на теглича без никакво усилие, а когато я приведете в хоризонтално положение, просто затваряте заключващия механизъм. Изключително подходяща както за малки така и за големи и електрически велосипеди.

На багажника може да се монтира адаптор за четвърти велосипед VeloSpace XT Bike Adapter


City Crash test compliant, TÜV approved, and EuroBE type approved!
 
Velo Space XT 939 Black Цена:1687 лв. с ДДС.

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ